Det är vi som är IdéBanken

Hjälper entreprenörer förverkliga sina drömmar genom finansiering i kombination med rådgivning. Målet är att innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt och att fler företag startas.

Vår idé är att Att hjälpa företag, både nystartade och etablerade att söka finansiering för att kunna utveckla och driva en lyckad verksamhet. Att hjälpa privatpersoner söka olika bidrag och stöd som finns i samhället för att utveckla sin idéer.
Vi tycker om idéer
Ett steg i taget

Om Idébanken

Att starta eget kräver ofta att man har kapital, vilket inte alltid är så lätt att skaffa. Det är här vi kommer in i bilden med Idébanken. Idébanken är en del av World Online Invest Holding AB, som är moderbolag och ägare till Idébanken. Sverige är ett av de bästa länderna att starta eget i och det finns många möjligheter att söka hjälp med olika typer av finansiering.

Vi på Idébanken hjälper dig som vill starta eget eller redan har startat eget, med att finna den bästa och rätta finaniseringsmöjlighet för ditt företag. Vi matchar din idé och företagsprofil med de olika finansieringsformer som finns på marknaden. Vi hjälper också till med att hitta finansieringspartner eller kompanjoner om man vill starta sin verksamhet med någon partner.

Vi på Idébanken har ett stort nätverk och samarbetar med olika aktörer, från privata till statliga finansieringskällor. Du behöver inte ta lån eller satsa egna pengar. Det enda som krävs är att du registerar dig mot en liten avgift så hjälper våra duktiga konsulter dig att ta steget vidare.

"Creativity involves breaking out of expected patterns in order to look at things in a different way." -- Edward de Bono

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Hur kan vi hjälpa till?

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Hej och vad kul att du vill komma i kontakt med oss. Vi hjälper dig med allt gällande finanser, investeringar och hur du effektivt bygger upp din privat ekonomi. Vi hittar investerare åt dig och även vart du ska placera dina finanser i form av fonder och börsintroduktioner.

ANMÄL INTRESSE FÖR BÖRSINTRO-
DUKTIONER

Vill du lära dig mer om hur du kan investera i börsintroduktioner? Du kan läsa mer här om vilka kommande IPO som vi jobbar med just nu.