Rådgivning för Startups

Det finns mycket vi kan hjälpa dig med i form av finansiell rådgivning och smarta råd kring en startup.

Fonder

Juridik

Försäkring

Startup

Bli medlem

light-bulb-4514505_1280

Startup rådgivning

Vi arbetar aktivt med att bygga, utbilda, köpa och sälja startups. Vi har en lång erfarenhet av att urskilja huvudnycklar i startups och vet tidigt om en affär kommer fungera eller inte. Vi ger aktiv hjälp till startups i form av kapital, kunskap och kompetens.

Köp & sälj företag

Vi utökar din portfölj med kvalitativa företag och/eller hjälper dig att hitta köpare när du vill sälja. Vi har ett världsklass team specialiserat på att hitta nya möjligheter och analysera nuvarande förvärv.

bg-07-free-img.jpg

Årsbokslut & Bokföring

Idébanken är stolta att få hjälpa nystartade företagare att komma igång med sina affärer. Vi gör det på bästa sätt genom att se till att grunderna är på plats. Årsbokslut och bokföring är kanske inte det roligaste för alla men ändå så viktigt att göra rätt.

Skatt & moms

Vi utbildar dig i skattefrågor och hur du som företagare håller dig inom ramarna för vad som är lagligt utan att gå miste om möjliga strategier för att undvika onödiga kostnader. Med andra ord, vi lär dig skatta på ett lagligt och samtidigt smart sätt.

motorcycle-restoration-gallery-1

Lön/Deklaration

Hur går du till väga när du deklarerar din lön? Visste du att den vanliga svensken går miste om tiotusentals kronor på sin lön då dom glömmer att deklarera resor, boendekostnader osv. Vi hjälper dig gör rätt från början.

Affärsutveckling

Vi hjälper dig att utveckla ditt bolag globalt. Vi utforskar internationella marknader i Asien och Afrika och hjälper dig etablera en närvaro där. Vi hjälper dig bemästra kulturella nyanser och bistår tolktjänster vid behov.

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30