Tjänster

Idébanken fyller flera funktioner för både privata och företagande intressen. 

Fonder

Juridik

Försäkring

Startup

Bli medlem

Fonder & investeringar

I över 30 år har vi placerat våra spartagares instättningar i några av världens främsta fonder. Det resulterar i en god och stadig tillväxt för våra kunder. Vi hjälper dig investera långsiktigt.

Juridisk rådgivning

Ibland är det svårt att veta när en jurist kan behövas och vi föreslår att alltid dubbelkolla med en jurist vad det än är. Vi hjälper dig med juridiken melland länder och även mellan kulturer. 

Försäkringar

Vi har tagit fram några utav dom mest fördelaktiga försäkringarna för dig och underlättat processen för dig för att spara tid. Vi hjälper dig försäkra ditt hem, ditt företag, familjen och allt mellan.

light-bulb-4514505_1280

Startup rådgivning

Vi arbetar aktivt med att bygga, utbilda, köpa och sälja startups. Vi har en lång erfarenhet av att urskilja huvudnycklar i startups och vet tidigt om en affär kommer fungera eller inte. Vi ger aktiv hjälp till startups i form av kapital, kunskap och kompetens.

Köp & sälj företag

Vi utökar din portfölj med kvalitativa företag och/eller hjälper dig att hitta köpare när du vill sälja. Vi har ett världsklass team specialiserat på att hitta nya möjligheter och analysera nuvarande förvärv.

bg-07-free-img.jpg

Årsbokslut & Bokföring

Idébanken är stolta att få hjälpa nystartade företagare att komma igång med sina affärer. Vi gör det på bästa sätt genom att se till att grunderna är på plats. Årsbokslut och bokföring är kanske inte det roligaste för alla men ändå så viktigt att göra rätt.

Skatt & moms

Vi utbildar dig i skattefrågor och hur du som företagare håller dig inom ramarna för vad som är lagligt utan att gå miste om möjliga strategier för att undvika onödiga kostnader. Med andra ord, vi lär dig skatta på ett lagligt och samtidigt smart sätt.

motorcycle-restoration-gallery-1

Lön/Deklaration

Hur går du till väga när du deklarerar din lön? Visste du att den vanliga svensken går miste om tiotusentals kronor på sin lön då dom glömmer att deklarera resor, boendekostnader osv. Vi hjälper dig gör rätt från början.

Affärsutveckling

Vi hjälper dig att utveckla ditt bolag globalt. Vi utforskar internationella marknader i Asien och Afrika och hjälper dig etablera en närvaro där. Vi hjälper dig bemästra kulturella nyanser och bistår tolktjänster vid behov.

Företag

Har ditt företag på skattefrågor, bokföringen och hur du effektivt sätter ihop ett årsbokslut? Vi kommer med konkreta tips på hur du gör.

Ska du starta eget?

Berätta för oss vad din idé bygger på. Hur kom du fram till den och vad är det som driver dig till att starta ett framgångsrikt företag?

Privat

Som privat person kan vi hjälpa dig med din privatekonomi, rita up en finansiell plan så att du kan pensionera dig framåt bekymmersfritt.

Köp & Sälj företag?

Investera med oss idag

Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer! Vi är ditt bollplank, hos oss får du feedback på dina tankar och funderingar. Vi har också möjlighet att ge förslag och kommentera idéer från andra användare.

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Hur kan vi hjälpa till?

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Hej och vad kul att du vill komma i kontakt med oss. Vi hjälper dig med allt gällande finanser, investeringar och hur du effektivt bygger upp din privat ekonomi. Vi hittar investerare åt dig och även vart du ska placera dina finanser i form av fonder och börsintroduktioner.

ANMÄL INTRESSE FÖR BÖRSINTRO-
DUKTIONER

Vill du lära dig mer om hur du kan investera i börsintroduktioner? Du kan läsa mer här om vilka kommande IPO som vi jobbar med just nu.