Fonder​

Spara pengar enkelt med ISK. På ett investerings­sparkonto kan du köpa och sälja fonder utan att behöva deklarera varje enskild affär. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i en fond kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Fastigheter

0
Hyresgäster
0
Fastigheter
0 %
Ränta

Teknologi

0
Unika Patent
0
Licenser
0
På kontinenter

Energi

0
Kraftverk
0 / kWh
Per kraftverk
0 / MW
Totalt per år

Fondspara på ISK

Att spara på ett investeringssparkonto, även kallat ISK-konto, är både smidigt och enkelt. Du köper och säljer fonder enkelt och slipper dessutom deklarera varje enskild affär.

Vad behövs för att fondspara hos oss?

För att kunna fondspara och öppna ett investerings­sparkonto (ISK) behöver du vara bankkund hos IdéBanken och ha ett Mobilt BankID.

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Hur kan vi hjälpa till?

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Hej och vad kul att du vill komma i kontakt med oss. Vi hjälper dig med allt gällande finanser, investeringar och hur du effektivt bygger upp din privat ekonomi. Vi hittar investerare åt dig och även vart du ska placera dina finanser i form av fonder och börsintroduktioner.

ANMÄL INTRESSE FÖR BÖRSINTRO-
DUKTIONER

Vill du lära dig mer om hur du kan investera i börsintroduktioner? Du kan läsa mer här om vilka kommande IPO som vi jobbar med just nu.