Försäkringar

Vi har sedan början på 2019 hjälpt över 10 000 kunder försäkra sina bilar, hem, djur och vitvaror. Det unika med vårt sätt att arbeta är att vi tillsammans med dig tittar igenom vilka alternativ du har efter dina behov. Du får en skräddarsydd och helt unik plan bara för dig. 

Privata försäkringar

Det är så mycket extra arbeta att teckna försäkringar på olika ställen. Det blir mycket extra arbete och den tiden hjälper vi dig att spara in. Med idéBankens försäkringar så kan du alltid känna dig trygg. Du har alla dina försäkringar, på en och samma plats. 

Företagsförsäkringar

Du har många trådar att knyta ihop. Du är ofta både vd, personal- och ekonomichef på en och samma gång. Företagets försäkringar är en sak, men hur är det med ditt eget hem? Det vanliga livspusslet kan ibland hamna långt ner i prioriteringen.

Samtidigt så vill man inte låta sitt företag stå utan försäkringar och på så sätt kan vi alltid sova lugnt.

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Hur kan vi hjälpa till?

Vi hjälper dig med investeringsfrågor alla vardagar 8–17:30

Hej och vad kul att du vill komma i kontakt med oss. Vi hjälper dig med allt gällande finanser, investeringar och hur du effektivt bygger upp din privat ekonomi. Vi hittar investerare åt dig och även vart du ska placera dina finanser i form av fonder och börsintroduktioner.

ANMÄL INTRESSE FÖR BÖRSINTRO-
DUKTIONER

Vill du lära dig mer om hur du kan investera i börsintroduktioner? Du kan läsa mer här om vilka kommande IPO som vi jobbar med just nu.